Sveriges U19-damlandslag är regerande världsmästare och kommer nästa år att jaga sitt fjärde raka VM-guld den 6-10 maj. Se till att säkra dina biljetter och se Sveriges alla matcher på plats i IFU Arena i Uppsala.

6-10 maj spelas U19-VM för damer för första gången på hemmaplan i Sverige. Värdstaden är Uppsala och alla matcher kommer att spelas i IFU Arena.

Sverige kommer att spela i grupp B tillsammans med Norge, Lettland och Tjeckien. Se till att säkra dina biljetter till alla VM:s matcher torsdagen den 10/10. Under måndagen (7/10) kommer spelschemat att presenteras som en nyhet på hemsidan så fortsätt hålla utkik.

All information om biljettlänkar och spelscheman kommer även att finnas på IFF:s hemsida.

Här är gruppindelningen till VM (U19-VM)

Grupp A
Schweiz
Tyskland
Polen
Finland

Grupp B
Norge
Lettland
Tjeckien
Sverige

Grupp C
USA
Nya Zeeland
Kanada
Slovakien

Grupp D
Kina
Australien
Ryssland
Österrike