Vi bygger er nya hemsida

En hemsida ska inte kosta en hel företagsbudget. Jag hjälper företag och föreningar med hemsidor i världsklass. Alltid med responsiv design för optimal visning i mobila enheter.

Webdesign

Säkerhet

Backup

Live

Hemsida

Funderar du på att skaffa en ny hemsida till ditt företag? Vi skapar snygga och moderna hemsidor som är enkla att uppdatera. Hos oss får du en modern hemsida med en unik design som är helt skräddarsydd enligt dina önskemål.

Över 50% av all trafik idag kommer från mobila enheter

Med en 100% responsiv design kommer din nya hemsida fungera optimalt oavsett om man besöker den via telefon, platta eller dator.

Varför välja oss?

Er hemsida är det första era kunder möter. Vi ser till att deras första upplevelse blir så bra som möjligt för att de ska anlita just er!

Hemsidan är oftast den första kontakten dina kunder har med ditt företag, och visst är det så att ”first impressions last”. Du har bara några få sekunder på dig att övertyga nya besökare. Lyckas du inte skapa ett förtroende inom fem sekunder lämnar besökaren din hemsida och kommer troligtvis aldrig tillbaka.

Därför är det så viktigt att företagets hemsida speglar bilden som du vill att dina kunder ska ha av dig och ditt företag.

Vi är en webbyrå i Örsundsbro men vi jobbar med kunder över hela Sverige. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett helhetsperspektiv. Vi producerar inte bara snygga och moderna hemsidor utan vi ser också till det långsiktiga och driftar gärna hemsidorna efter produktion samt ser till att de hela tiden håller sig högt rankade på Google via SEO / sökmotoroptimering.

Oslagbara priser!

Vi erbjuder väldigt prisvärda hemsidor och hos oss får du alltid snabb service och fasta priser på allt.

Mobilanpassad design

Vi utvecklar alltid våra hemsidor responsiva så att de fungerar i alla olika webbläsare och enheter. Självklart är alla våra hemsidor mobilanpassade. Dom är även unikt designade för mobiler.

Enkelt att uppdaterad

Hemsidan ägs av dig efter överlämnandet och du kan enkelt uppdatera sidan med texter och bilder etc.
(Vi kan även hjälpa dig med detta Läs Mer)

SSL hantering

SSL-certifikat skapar en säker miljö för besökare. Det säkerställer att all data mellan webbläsare och webbserver är krypterade.

Webbhotell

Vi hjälper er med webhotell och domäner. Har ni det klart så är det inga problem, vi kan även hjälpa er flytta sidan mellan olika hotell beroende på vad ni önskar.

Support

Vi finns här för att hjälpa er lyckas med det ni är bra på, stöter ni på problem eller bara har frågor så finns vi här.

Small

För dig som ska ta steget ut på webben och vill ha en smidig lösning, men utan att behöva kompromissa. Vi skapar din one-page sida, och du slipper tänka på det tekniska.

5995Kr

Medium

Paketet för dig som vill utveckla din närvaro på webben och få en smidigare lösning för det tekniska. Låt oss ta hand om dina utmaningar och hjälpa dig ta verksamheten till nästa nivå.

10995Kr

Large

För dig som använder hemsidan som ett centralt verktyg för din kommunikation. Vi tar din närvaro på nätet till nästa nivå genom en avancerad webbplats och obegränsad personlig service.

24995Kr

Videoproduktion

Planerar ni en reklamfilm för företaget eller någon av era tjänster? Behöver ni hjälp med en inspelning eller rent av en livesändning? Vi har lång erfarenhet av stora och små livesändningar och har utrustningen som behövs. 

Pssst… Vi är extremt bra på livesändning av sport, massor av sport!