Säkerhet & underhåll

Säkerhet & underhåll

När du väl har kommit igång med din WordPress hemsida så kommer du behöva hålla den uppdaterad och säker inför kommande versioner. Detta kräver WordPress support & underhåll.

Alla webbplatser måste uppdateras med kommande säkerhetsåtgärder och för att din WordPress hemsida ska erhålla högsta funktionalitet och säkerhet så kommer den regelbundet att behöva underhåll. Bland annat så krävs det att du löpande uppdaterar temat så väl som uppdateringar av samtliga installerade plugins.

Uppdateringar av WordPress hemsidor måste göras på ett säkert sätt! Det är till exempel viktigt att uppdateringar inte göras direkt på en hemsida som ligger live. Det är även otroligt viktigt att underhåll av en WordPress-installation utförs i en säker testmiljö där man kan se över eventuella konflikter som kan uppkomma vid större ändringar på plattformen.

Vi hjälper dig med drift & support

Vi erbjuder dig därför hjälp med hemsidor där alla moment utförs med största precision, så att du kan lägga din tid på att fokusera på din verksamhet. Vi hjälper dig alltså med allt som du behöver för att din WordPress hemsida ska fungera felfritt för din verksamhet!

Underhåll & Support-paket

Med vårt underhållspaket erbjuder vi uppdatering av WordPress-redigeringsverktyget (CMS), WooCommerce (e-handelsplattform), uppdatering av plugins samt tema (i en säker testmiljö), backup av hemsida och support (mail/chatt).
Backup av din kompletta hemsida/webbutik görs dagligen (så ofta som 1 ggr/tim) och lagras i 30 dagar.

Säkra uppdateringar

Aldrig mer lägga energi på när det är dags uppdatera hemsidan.
Vi gör alltid en backup innan varje uppdatering.

Backup

Fullständig backup för din hemsida, aldrig mer vara orolig över att förlora din hemsidas innehåll.

Säkerhets kontroller

Vi testar din hemsida regelbundet för skadlig Malware för att kunna upptäcka det i tid. Gratis rensning av Malware ingår alltid.

Beställ

Vi håller koll på din hemsida

450Kr/mån