Ny hemsida till företaget?

Vi bygger moderna och användarvänliga hemsidor

Varför WordPress?

Vi väljer uteslutande WordPress därför att plattformen ger dig en framtidssäker hemsida som enkelt kan byggas på vid framtida behov. När du köper hemsida av Axad media skräddarsyr vi webbplatsen utifrån dina affärsmål, behov, önskemål och hur du vill att dina besökare ska agera på hemsidan.

Tryggt & Enkelt

Företagets hemsida kan vara den viktigaste kanalen du har för att nå ut med dina produkter eller tjänster. Därför är det också oerhört viktigt att den möter besökarnas behov och ger ett snyggt och professionellt intryck på webben!

Att köpa hemsida av Axad Media ska vara tryggt och enkelt. Du får ett kostnadsfritt designförslag. Alltid Fast Pris utan dolda avgifter och du äger själv  hemsidan till 100%.

Underhåll & support

Man måste sköta om sitt företags webbplats, annars kan den snabbt gå ur tiden. Alla system behöver uppdateras regelbundet för att hållas säkra och minska risk för säkerhetshål, det gäller även WordPress. Om du väljer att köpa din hemsida genom Axad media ingår alltid en viss tids support och underhåll av din WordPress-installation. Detta för att du med vår hjälp ska kunna komma igång och ta hand om din hemsida själv.

Vi har självklar serviceavtal där vi sköter uppdateringar etc åt er, men där ni även kan uppdatera och göra inlägg själva.

Våra paket

Small

För dig som ska ta steget ut på webben och vill ha en smidig lösning, men utan att behöva kompromissa. Vi skapar din one-page sida, och du slipper tänka på det tekniska.

5995Kr

Medium

Paketet för dig som vill utveckla din närvaro på webben och få en smidigare lösning för det tekniska. Låt oss ta hand om dina utmaningar och hjälpa dig ta verksamheten till nästa nivå.

10995Kr

Large

För dig som använder hemsidan som ett centralt verktyg för din kommunikation. Vi tar din närvaro på nätet till nästa nivå genom en avancerad webbplats och obegränsad personlig service.

24995Kr

Säkerhet & underhåll

För dig som inte vill bry dig om teknik, säkerhet och uppdateringar, vill du ha en bekymmersfri tillvaro med din wordpress-sida?

Nog kan det vara kännas krångligt att underhålla en webbsida, speciellt om det är andra saker du vill göra. Det kommer uppdateringar och så är det en massa andra saker att hålla reda på och förstå, som SEO och laddningstider och felmeddelande och besöksstatistik osv.

Vi hjälper dig att hålla din hemsida uppdaterad och fungerande löpande. Vill du veta mer?