Oslagbara priser!

Vad kostar våra tjänster?

  • 100% Nöjda kunden garanti
  • Betala endast efter leverans
  • Fasta priser och paket

VÅRA PAKET

Small

För dig som ska ta steget ut på webben och vill ha en smidig lösning, men utan att behöva kompromissa. Vi skapar din one-page sida, och du slipper tänka på det tekniska.

5995Kr

Medium

Paketet för dig som vill utveckla din närvaro på webben och få en smidigare lösning för det tekniska. Låt oss ta hand om dina utmaningar och hjälpa dig ta verksamheten till nästa nivå.

10995Kr

Large

För dig som använder hemsidan som ett centralt verktyg för din kommunikation. Vi tar din närvaro på nätet till nästa nivå genom en avancerad webbplats och obegränsad personlig service.

24995Kr

Hemsida +

Löpande uppdateringar av er webbplattform

I Hemsida + ingår löpande system- & säkerhetsuppdateringar av er webbplattform (WordPress) samt alla dess komponenter. 
Med pluspaketet säkerställer vi att ni alltid har den senaste versionen av er webbplattform och att alla komponenter (bildväxlare, kontakt formulär etc) också fungerar med den senaste versionen av WordPress.

Pluspaketet inkluderar inte framtagning av ny funktionalitet som fler undersidor, produkter etc. Detta erbjuds mot ordinarie timtaxa.

Kostnadsfri support

Pluskunder erhåller prioriterad support direkt via chatt eller telefon istället för ordinarie felanmälan som måste anmälas/registreras via vår hemsida. Kunder med pluspaket har kostnadfri support medan övriga kunder får betala löpande timkostnad för sina supportärenden. Som pluskund sparar du hela 730 sek per supporttimme.  

Säkerhet & Återställning efter angrepp

Som pluskund ingår även löpande scanning av hemsidan efter skadlig kod. Om hemsidan, mot förmodan, skulle infekterats av skadlig kod får vi en notifiering. Allt arbete som krävs för borttagning av skadlig kod i samtliga filer ingår utan extra kostnad för kunder med ett aktivt pluspaket.

Några vanliga faktorer som påverkar det fasta priset för en hemsida

Här har vi listat några av de vanligaste faktorerna som påverkar priset för utformningen av en hemsida.

Antalet undersidor

Varje hemsida sida har ett antal olika undersidor. Dessa kan vara sådana som Hem, Tjänster, Om oss, Kontakta oss etc. Du bestämmer själv hur många undersidor du vill ha. Antalet kan variera från bara 3-4 stycken till över ett hundratal. Hur många du behöver beror helt och hållet på vilken typ av hemsida du har, dina syften med den och vilka besökarna är.

Webbdesign – färdig mall eller unik webbproduktion?

Att utgå från en färdig mall och bara fylla på med innehåll drar givetvis ner produktionspriset. Vi på Axad media anser dock att det allra bästa är en unik webbdesign som utformas från grunden för att passa kundens syfte med sidan. Visst kan färdiga mallar fungera, men de passar inte alla företag. Det lilla extra det kostar att skapa en unik hemsida från grunden lönar sig oftast flera gånger om. Du får något unikt som gör att du sticker ut från mängden, och dina kunder möts av en professionell sida som utstrålar kunnighet. Därmed kommer de också lita på ditt företag. För att du ska få ett så bra resultat som möjligt måste du därför fråga webbyrån som gör din hemsida hur designarbetet går till. Skapas sidan från grunden eller görs den från en färdig mall?

Flera språk på hemsidan

Har du en verksamhet där du möter många utländska kunder? I så fall är det en bra att ha en sida där besökaren kan välja språk, som exempelvis svenska eller engelska. Vi hjälper dig med både översättning och teknisk implementering.

Avancerade unika funktioner

Letar du efter unika funktioner för särskilda syften? Inga problem, vi fixar det med! Beskriv lite mer ingående vad du vill ha för funktioner på din sida så ger vi dig ett fast pris på det.

Fotograf

Texten på din hemsida är viktig, men nästan ännu viktigare är att ha snygga bilder. Bilderna är ofta det första besökare lägger märke till när de kommer in på din sida. De visuella inslagen får kunderna att minnas dig och ger dem en känslomässig koppling till ditt företag. Med bilder kan man också skapa stämning. Vi rekommenderar därför riktiga bilder för att beskriva din verksamhet. Vilken känsla vill du förmedla på din sida? Beskriv dina idéer för oss och vi ser till att du får rätt bilder!

Nyhetsbrev

Genom att skicka ut nyhetsbrev kan du fortsätta kommunicera med dina kunder och satsa på mersälj. Förutom praktiska lösningar kring insamling av e-postadresser skapar vi även en snygg design på ditt nyhetsbrev.

Copywriting

Har du svårt att hitta rätt ord för att beskriva din verksamhet? Vi kan hjälpa dig ta fram bra texter som både är lockande och lättlästa. Tala om vad dina texter ska innehålla så utformar vi dem åt dig. Då kan du också få texter som bättre lämpar sig för sökningar.

Prata med oss och ge oss en bild av din affärsidé, sedan skriver vi!

Webbshop

En webbshop kan fungera bra både som komplement till en fysisk butik men också som en fristående verksamhet. Vi kan det tekniska som krävs för en perfekt webbshop och hjälper dig att komma igång med din online-försäljning!

Val av hosting (webbhotell)

Hosting eller webbhotell innebär oftast en fast månadskostnad för ditt företag. Vi erbjuder snabba servrar i Sverige som minimerar laddningstiden, vilket ökar antalet konverteringar till nya affärer. Om du redan har ett webbhotell men upplever din hemsida som alltför långsam kan det vara värt att överväga en flytt i samband med att du skapar din nya hemsida. Vi kan detta också och hjälper dig så att du blir nöjd!